Lisätietoa laatoista

Studio Hilpeän laatat ovat käsityönä Suomessa valmistettuja. Kaikki laatat (klinkkerit) käyvät niin kosteisiin kuin kuiviin tiloihin – seinälle, takan verhoukseen, pöydän pinnoitteeksi, koristeeksi tai vaikkapa lasinaluseksi. Laatat soveltuvat rakentamiseen ja sisustamiseen teollisten laattojen tavoin. Niitä voi yhdistellä muiden valmistajien laattojen kanssa.

Kokovaihtoehtojamme ovat mallista riippuen 10×10, 12×12, 15×15 ja 10×30 cm. Valmiiden laattamallien lisäksi voimme valmistaa laattoja mittatilaustyönä.

Huomioithan, että laatat ovat yksilöllistä ja käsintehtyä keramiikkaa, minkä vuoksi laatan todellinen väri ja kiilto saattavat hieman erota kuvassa olevasta. Lähetämme mielellämme mallikappaleen laatasta tarkasteltavaksesi.

Suurempia eriä tilatessa ole hyvä, ja ole yhteydessä suoraan meihin, niin sovimme tarkemmin laattaerän valmistamisesta ja hinnasta. Neliöhinnat vaihtelevat laatan mallin ja tilausmäärän mukaan; sileät laatat noin 200-600 €/m2; kuviolliset laatat noin 350-900 €/m2.

Teemme tilauksesta millaisia laattoja tahansa. Autamme halutessa myös laattoihin liittyvässä sisustussuunnittelussa.